Skip to main content

Tavoitteellinen tekemiseni alkoi 9-vuotiaana, kun osallistuin ensimmäisiin pöytätenniksen kilpailuihin. Tuosta alkaen olen miettinyt, miten kehittyä, mikä on tärkeätä ja mikä johtaa kehittymisen myötä saavutettaviin parempiin tuloksiin. Noiden pohdintojen siirtäminen käytännön teoksi on aina ollut minulle hyvin luontaista ja vahvuuttani. Pöytätenniksessä kehitys johti useisiin mitaleihin SM-kisoissa ja Urheilukoulussa vietetyn armeijavuoden jälkeen pääsin kokeilemaan siipieni kantokykyä aina kansainvälisiin sarjoihin asti.

Koen urheilussa ja bisneksen tekemisessä olevan paljon samankaltaisuuksia. Pöytätennispöytien äärellä opin, että harjoittelu, sinnikkyys, uskallus voittaa ja rohkeus kehittyä tappioiden myötä ovat edellytyksiä parempien tulosten saavuttamiselle. Noiden samojen teesien voimin aloitin aikoinani Sammolla vakuutusedustajien tapaamisten ajanvaraajana. Puhtaan provisiopalkinnan myötä opin tuloksekkaan myynnin tekemisen merkityksen palkan muodostumiseen. Toistakymmentä vuotta erilaisten myyntiryhmien kapteenina kehitti joukkuepelaajaksi. Joukkueen yksilöiden ominaisuuksien kehittäminen paransi kuin huomaamatta kokonaistuloksia.

Olen aina kokenut tärkeäksi uusien latujen luomisen. Uutta syntyi luontaisesti, kun perustin ensimmäisen oman yritykseni, jonka keskeisin palvelu oli Myynnin Personal Trainer. Jo urheillessa tuli itselleni selväksi, että suoritusten hionta valmentajan kehittävien silmien alla oli se kaikista tehokkain tapa kehittyä. Tuon ajatuksen siirtäminen firmani myynnin valmentamiseen oli luontainen jatkumo tapaani toimia myyjien kanssa jo eri työnantajilla toimiessani.

Myynnin Personal Trainer palveluni kehittyi kerta heitolla huomattavan paljon laajemmaksi, kun löysimme yhteisen sävelen viestinnän monipuolisen osaajan Jari Peltolan kanssa. Yhdessä pystymme toteuttamaan laajatkin myynnin ja asiakashankinnan (lue: markkinointi, viestintä) ulkoistuspalvelut. Konseptimme on ristitty ytimekkäästi muotoon www.myylisää.fi. Toistakymmentä projektia lyhyessä ajassa on selvä merkki siitä, että toteutuksillemme on kaikupintaa markkinassa.

Kun olen kiinnostavia myytäviä palveluita ja tuotteita miettinyt, niin olen pyrkinyt hakeutumaan sellaisten aiheiden äärelle joiden merkitys olisi suuri ja monelle taholle tärkeä. Talouden hoitaminen, ymmärtäminen ja tulevien tilanteiden ennakointi, on kaikkien tahojen toiminnan tärkeintä ydintä. Matkani varrella olen saanut tutustua Riku Lehtiseen.

Hänen poikkeuksellinen kykynsä kiteyttää monimutkaiset talousasiat ymmärrettävään muotoon teki minuun vaikutuksen, kun häneen vuosia sitten ensimmäisen kerran törmäsin. Olen aina ihaillut ihmisiä jotka osaavat oman asiansa poikkeuksellisen erinomaisesti. Rikun taidot talousmallinnuksessa ja kiinnostavat tarinat tehdyistä toteutuksista saivat itselläni uudet kellot kilkattamaan. Rikun luoma metodi, jolla johtaja kykenee saavuttamaan ennalta määritellyt taloudelliset tavoitteet, oli kuin olisin avannut Pandoran lippaan. Itse kun olen jahdannut tavoitteita jo pienestä pojasta, niin oli upeaa kohdata talousmallinnuksen metodit joissa Riku vie käyttäjänsä voittajana maaliviivan yli.

Ylpeänä voin kertoa, että olen mukana meidän kolmen yhteisyrityksessä, jonka keskeisin tavoite on saattaa nämä Rikun talousmallinnuksen metodit kaikkien halukkaiden saataville. Uuden firmamme nimi on Strategic Accounting Finland Oy. Tähän mennessä Rikun metodein on autettu runsaan 6.000 yrityksen talousmallinnuksissa. Haluamme kasvattaa uusia ”Rikuja” eri puolille Suomea. Kyse on näin myös Rikun osaamisperinnön jakamisesta kassavirran ympärillä. Juuri tämänkaltaisessa haluan olla mukana. On mahtavaa, kun erikoisosaamista viedään tulevien sukupolvien hyödyntämiseksi. Ennalta määriteltyjen tavoitteiden saavuttaminen on johtajan kuin johtajan tärkein kyky.

Tästä pääset tutustumaan palveluihin tarkemmin www.strategicaccounting.fi.

Haluaisitko kuulla, miten voisimme olla hyödyksi juuri sinulle?

Myynnintekijä Holm

Olen koko urani auttanut loppuasiakkaita saamaan parhaat tuotteet sekä palvelut ja auttanut myös kulloistakin myyntiryhmääni aktiivisten myyntioppieni mukaisesti. Kun kyseessä on myynnin tai asiakaspalvelun kehittäminen, tarjoan kaiken osaamiseni ja kokemukseni Sinun käyttöösi.