Myynnintekijä Holm Oy ja Strategic Accounting Finland Oy haluavat yhdessä tarjota asiakkailleen laajemman ja monipuolisemman palvelukokonaisuuden asiakkaittensa hyödyksi, joten yritykset ovat sopineet yhteistyöstä asiakasprojekteissa.

Myynnintekijä Holm Oy:n (MHO) toimii yrityksen markkinointi-, myyntitoimien ja asiakkuuksien kehittämistoimien asiantuntijana. Osana asiantuntijapakettia on SAF tuottaa taloudellisen analyysi- ja synteesiosan palvelusta sekä osallistuu kehittämistoimien hahmottamiseen ja mittaa toimien vaikuttavuutta kassavirtatuloksella.

Strategic Accounting Finland Oy (SAF) tuo asiakkaiden käyttöön pitkälle kehitetyn yrityksen taloudellisen suorituskyvyn mittaamisen kokemuksensa myyntitoimien tehostamiseen. SAF tuottaa taloudellisen analyysi- ja synteesiosan palvelusta sekä osallistuu kehittämistoimien hahmottamiseen ja mittaa toimien vaikuttavuutta kassavirtatuloksella.

Yhdessä tuotamme asiakkaillemme suuremman lisäarvon ja hyödyn, suuremman kuin kummankaan erikseen tuottamana.

Mitä palvelussa tehdään?

Palvelussa tarkastellaan yrityksen myynnin kustannustehokkuutta, myydyn tuotannon/palvelun kannattavuusjakaumaa ja puututaan myynnissä sovittujen ehtojen ja annettujen lupausten vaikutukseen tuotantoketjuun ja materiaalinhallintoon.

Palvelussa on lisäksi mahdollista tarkastella maksu- ja toimitusehtojen vaikutusta tuleviin ja meneviin kassavirtoihin sekä myyntijoukkueen tehokkaamman ohjauksen vaikutusta edellä mainittuihin.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Ari Holm, Myynnintekijä Holm Oy:stä (050 366 3381) ja

toimitusjohtaja Pekka Kotiaho Strategic Accounting Finland Oy:stä (040 75 95 176).

Myynnintekijä Holm

Myynnintekijä Holm

Olen koko urani auttanut loppuasiakkaita saamaan parhaat tuotteet sekä palvelut ja auttanut myös kulloistakin myyntiryhmääni aktiivisten myyntioppieni mukaisesti. Kun kyseessä on myynnin tai asiakaspalvelun kehittäminen, tarjoan kaiken osaamiseni ja kokemukseni Sinun käyttöösi.

LATAA ILMAINEN B2B-MYYJÄN AAKKOSET -KIRJA!