Jos sinun pitäisi valloittaa Mount Everest, ottaisitko pesunkestävän ammattilaisen kiipeilykaveriksi, vai tyytyisitkö luentoihin ja kirjoihin?

Erilaisiin myyntikoulutuksiin osallistuneena ja niitä myös vetäneenä olen havainnut, että Personal Trainer -tyyppisen koulutuksen vaikuttavuus on täysin eri kuin luokkahuoneessa tapahtuvan koulutuksen. Kuulostaako seuraava vertaus paikkansa pitäviltä: Et opi tennistä luokkahuoneessa fläppitaululta ja Powerpoint-kalvosulkeisista. Kun valmentaja pitää kädestä kiinni ja kertoo miten juuri sinun tyylisesi pelaajan pitää asiaa lähestyä, saat käytännönläheisen ja konkreettisen mallin, jonka mukaan voit alkaa harjoittelemaan. Käsittääkseni tämä on ainoa tapa, jolla voi saada kehitystä aikaiseksi.

Ei ole häpeä myöntää, että myynnin kehittäminen ja tekeminen pelottaa, eikä se tunnu kivalta, saati sitten helpolta. Kun rohkaistut pyytämään apua, saat tueksesi markkinoiden parhaan apurin, jonka avulla onnistut tekemään konkreettisia tuloksia. Myyntimallin kehittäminen -ohjelma on saanut aikaan konkreettisia muutoksia ajatusmaailmassa ja rohkaissut uusiin mahdollisuuksiin myynnin saralla.

Myyntimallin kehittäminen

https://myyntikoulutusturku.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_message_multiple.svg

Myyntimallin kehittäminen on asiakkaan kanssa yhdessä toteutettava personal trainer -ohjelma, jossa myyntimallit sisäistetään onnistuneesti ja jossa tuloksia seurataan.

https://myyntikoulutusturku.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph1.svg

Asiakas voi tilata palvelusta myös osia, mikäli kokee tarvitsevansa preppausta vain joihinkin myynnin osa-alueisiin, kuten myyntisoittoihin, myyntikäynteihin tai myyntipuheeseen.

https://myyntikoulutusturku.fi/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_display.svg

Mikäli tilanteesi ei mahdollista livevalmennusta, tarjolla on myös verkkovalmennus, jossa annan perusohjeita myynnin kehittämiseen ja myynnin parantamiseen.

“Autan sinua ja myyjiäsi oivaltamaan ja sisäistämään myynnin mallin, jonka kautta myynti helpottuu ja kasvaa!”