Skip to main content

Jos sinun pitäisi valloittaa Mount Everest, ottaisitko pesunkestävän ammattilaisen kiipeilykaveriksi, vai tyytyisitkö luentoihin ja kirjoihin?

Erilaisiin myyntikoulutuksiin osallistuneena ja niitä myös vetäneenä olen havainnut, että Personal Trainer -tyyppisen koulutuksen vaikuttavuus on täysin eri kuin luokkahuoneessa tapahtuvan koulutuksen. Kuulostaako seuraava vertaus paikkansa pitäviltä: Et opi tennistä luokkahuoneessa fläppitaululta ja Powerpoint-kalvosulkeisista. Kun valmentaja pitää kädestä kiinni ja kertoo miten juuri sinun tyylisesi pelaajan pitää asiaa lähestyä, saat käytännönläheisen ja konkreettisen mallin, jonka mukaan voit alkaa harjoittelemaan. Käsittääkseni tämä on ainoa tapa, jolla voi saada kehitystä aikaiseksi.

Ei ole häpeä myöntää, että myynnin kehittäminen ja tekeminen pelottaa, eikä se tunnu kivalta, saati sitten helpolta. Kun rohkaistut pyytämään apua, saat tueksesi markkinoiden parhaan apurin, jonka avulla onnistut tekemään konkreettisia tuloksia. Myyntimallin kehittäminen -ohjelma on saanut aikaan konkreettisia muutoksia ajatusmaailmassa ja rohkaissut uusiin mahdollisuuksiin myynnin saralla.

Myyntikoulutus asiakkaan toivomassa aikataulussa

Kenelle? Yksilösparrauksena ja myyntitiimien koulutuksena. Tavoitteet ja hyödyt:

  • Myyjätyypit
  • Mistä lisää kauppoja? Asiakkaan tehokas tavoittaminen
  • Tehokas ja tuloksellisen myyntityön tekeminen
  • Ajankäytönhallinta
  • Huippumyyjän ominaisuudet
  • Myyntikammo pois
  • Uusiakashankinta
  • Lisämyynti ja klousaaminen
  • Myyntiniksejä

 Myyntimalli, joka tuottaa aidosti tuloksia

LISÄÄ MYYNTIÄ

Myyntimallin kehittäminen on asiakkaan kanssa yhdessä toteutettava projekti, jossa myyntimallit tuodaan käytännön myyntityön osaksi. Tavoitteena on myynnin lisääminen ja tuloksia seurataan johtoryhmätasolla.

RÄÄTÄLÖIDYT KOKONAISUUDET

Monipuolisesta myyntikoulutuksesta voi tilata osia myynnin osa-alueisiin, kuten myyntisoittoihin, myyntikäynteihin tai myyntipuheeseen. Tarjolla on myös verkkovalmennusta.

MUKANA JOHTORYHMÄTYÖSKENTELYSSÄ

Osallistun kaupallisena neuvonantajana yritysten johtoryhmien ja hallitusten työskentelyyn, jotta myyntimalli saadaan toimimaan koko organisaatiossa ja tuloksia seurataan systemaattisesti.

”Autan sinua ja myyjiäsi oivaltamaan ja sisäistämään myynnin mallin, jonka kautta myynti helpottuu ja kasvaa!”